IMG_4990IMG_4985IMG_4964IMG_5023IMG_4975

It's here, we're leaving Indonesia in a few hours. I don't understand it and it feels really weird, I can't believe it's over. I'm sure I'm gonna remember these two months for the rest of my life. We had a great day today, we went to the beach in the morning and then we had this epic lunch at Cafe Organic in Seminyak. This acai bowl was so damn beautiful, I didn't even want to eat it because it was so pretty. I also had a green juice which is something that I absolutely love, my boyfriend didn't like it though 😀 It was a perfect ending of our Bali adventures. Now I'll try to fall asleep, we're going to the airport at 3AM. Hugs!

//

Tak a je to tady, za pár hodin odlétáme z Indonésie. Je to zvláštní pocit, spíš mi to ani nedochází a nemůžu uvěřit, že to končí. Jsem si jistá, že tyhle dva měsíce si budu pamatovat do konce života. Dnes jsme si užili skvělý den, ráno jsme byli na pláži, a potom jsme si dali ten nejlepší oběd v Cafe Organic v Seminyaku. Moje acai bowl byla tak krásná, že mi bylo až líto jí sníst. Měla jsem ještě zelený džus, který naprosto zbožňuju, přítele ale moc nenadchnul 😀 Bylo to perfektní zakončení našich dobrodružství na Bali. Teď se pokusím usnout a ve 3 ráno odjíždíme na letiště. Pusu!

2 comments

Reply

To je tak hezký, že máte tak krásný vztah ? Moc Vám to přeji. Jste pro mě inspirací! ☺ A jinak fotky zase parádní ☺ Užívejte ještě poslední dny ?

Reply

Děkujeme Haničko :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.