fashion fashion2
This was my outfit today! I bought this beautiful crochet top in Ubud and it cost me like 2 euros. I was searching for a top like this for a long time, so I'm happy that I was patient and bought it here. I have to say that it's pretty hard to come up with fashion posts now. I have just a few pieces of clothing in my backpack and I don't even wear everything. It's really liberating (is that even the right word?!), but I'm also really looking forward to fall so I can shoot more outfits. 
 
We were chasing waterfalls today, it was absolutely amazing, waterfalls are probably my most favorite thing ever. I don't have time to go through the pictures now but I'll do it as soon as possible tomorrow. I have to go to bed now, we have to get up at 4AM tomorrow morning and hopefully we'll see some dolphins. I'm so excited! That's all for now, talk to you tomorrow. Hugs!
 
//
 
Takhle vypadal můj dnešní outfit. Tenhle krásný háčkovaný top jsem si koupila v Ubudu asi za 60 korun. Dlouho jsem podobný sháněla v Čechách, ale jsem ráda, že jsem počkala a koupila si ho až tady. Musím říct, že je celkem těžké pro vás teď připravovat fashion posty. Mám tu s sebou v krosně jen pár kusů oblečení a ani tu neunosím všechno. Na jednu stranu je to hrozně osvobozující, ale na druhou stranu se už těším na podzim, až toho budu fotit víc. 
 
Dnes jsme se byli podívat na několika vodopádech, bylo to naprosto úžasné, protože vodopády prostě zbožňuju. Teď bohužel nemám čas, abych prošla všechny fotky, ale udělám to zítra co nejdřív to půjde. Musím teď jít spát, zítra vstáváme ve 4 ráno a snad budeme mít štěstí a uvidíme delfíny. Strašně se těším! To je pro dnešek všechno, ozvu se zase zítra. Pusu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.