Košile Zara (stará, podobná tady nebo tady) / kalhoty Levi’s / brýle Quay (podobné tady nebo tady) / batůžek LV Montsouris / tenisky Keds (podobné tady nebo tady)

Jaroooo! Nebo rovnou léto? Minimálně včera a dneska to tak vypadá, hehe. Miluju tuhle část roku a ani pandemie mi ji nezkazí! Dělá mi to takovou radost. Stromy se začínají zelenat, sluníčko už má sílu a nádherně hřeje, slyším za okny zpívat ptáky, zatímco píšu tenhle článek.. a za pár dní mám narozeniny. Kdo z vás jste taky jarní děti? A kolik tu mám tvrdohlavých beránků? 😀 <3

16 comments

Reply

Venku je krásně, snad to do Velikonoc vydrží. Já jsem na přelomu berana a býka ???

Reply

Ahoj marketko, moc ti to sluší. Já už jsem se nemohla dočkat slunicka a tepla, vždycky to dodá novou energii. Já jsem v kvetnu, hezky býček s ascendentem v beranu ??

Reply

Ahoj, pěkný autfit sluší. Taky miluji toto období jaro, kytičky a sluníčko ☀️?
Já jsem taky ve znamení berana narozeniny mám 13. dubna a sestra je taky beran narozeniny měla včera a teta má narozeniny ve čtvrtek a taky je beran.

Reply

Markétko, krásný čistý outfit, jako vždy 🙂 Mohu se zeptat, jakou velikost těch Levis džín nosíš? Děkuji. Krásné jarní dny!

Reply

Krásný fotky ?☀️

Reply

Krásné fotky Markét, vzdy z nich vyzařuje taková pohoda a jemnost ?❤ Ja mám narozeniny stejne jako ty, jen o dva roky méně, taky se jich nemůžu dočkat, přítel pro mě chystá nějaké překvapení.

Taky si svůj den s Vildou a Isabelkou moc užij ❤

Reply

Šíleně rychle ten rok utekl, pamatuju si na tvoje loňské narozeniny v karanténě? a jarní dítě jsem taky, ale až v květnu, takže býk?

Reply

Moc krásné!!! Já se hlásím jako tvrdohlavý beránek! 😀

Reply

Hihi 🙂 jsem si říkala, zda označíš i roušku, odkud je ?
Moc Ti to sluší! Ta modrá košile je dokonalá ✨

Reply

Ahoj, Markétko❣
Já jsem také jarní dítě ??? a zároveň poslední rybička ?, takže „s nádechem berana“, jak já často ráda říkám…??
Měj se krásně a narozeniny si pěkně užij! ??

Reply

Ahoj Markét.
Já teda nejsem ani beran, ani jarní dítě, spíš podzimní, v září ve znamení váhy. Ale mám kolem sebe docela dost lidí narozených na jaře. Třeba moje maminka měla narozeniny včera, takže je taky beránek. Dnes jsme to s ní a ségrou slavily. Ale dnes už zase měla narozeniny teta, mého taťky ségra, takže další beránek. A třetí beránek je třeba moje první (dětská) láska, teď už jenom můj kamarád, ten má narozeniny 8. dubna. 😀

Reply

Taky jsem beránek a mé dvě dcerky jsou také beránci. ? Já za sebe musím ale říct, že úplný tvrdohlavec jsem nikdy nebyla a nechala jsem si poradit ba dokonce i ovlivnit. ? No s mýma holkama je to však dost opačně, i když mají teprve 2 roky, svou povahu a osobnost berana mají vžitou dost dobře. Panovačné, netrpělivé někdy i kapku ohnivé, ale také přátelské a srdečné. Jelikož manžel je kozoroh, tak jsme tady tzv. paroháči všichni doma ?

Užívejte jaro, my jsme pořád na hřišti, lýtka za chvili budu mít jak kulturista od toho pobíhání sem a tam. ?

Reply

Tvrdohlavé jarné dieťa sa hlási ???‍♀️ Milujem tieto slnečné dni ?

Reply

Ahoj Markét, tohle jarní období je neskutečný! Tak nějak mám pocit, že to všem lepší náladu (což v téhle době každý uvítá) 🙂
Já jsem ve znamení berana a naše (už skoro roční) dcera je býk. No.. jsem zvědavá jak to budem zvládat v pubertě, haha

Reply

Jaro miluju ze všech ročních období nejvíc 🙂

Simple living: Jaro podle ájurvédy

Reply

My čekáme až se našemu tvrdohlavému beránkovi bude chtít už konečně na svět??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.