Česko-Slovenský ples 2020. Šaty: Hermine Khalaf Pogosyan, Make-up: The Power of Make-up by Nikola

Krásné pondělí! Fotky z Česko-Slovenského plesu jsem vám na blog chtěla přidat už včera, ale byli jsme s Vildou trochu společensky unavení a užili jsme si odpočinkovou neděli, takže se mi večer už nechtělo ani zapínat počítač 😀 Nicméně sobotní ples jsme si užili na maximum! Asi víte, že nejsem úplně noční tvor a většinou na večerních akcích trochu trpím, protože se mi chce od devíti spát, ale v sobotu jsem i s naším pokladem v břiše tančila do jedné do rána. S tak skvělým programem plným úžasných interpretů to ani nešlo jinak. Moje favoritky byly Emma Drobná a Tereza Mašková, obě mají neskutečný hlas. Nechyběla ani spousta vynikajícího jídla, příjemná společnost a nádherné prostory Obecního domu.. Jen škoda, že to tak rychle uteklo 🙂 Ještě jednou děkujeme Česko-Slovenskému plesu za pozvání, děkuji Hermine Khalaf Pogosyan za večerní róbu a Nikolce za make-up.


Happy Monday! I wanted to post these photos from the Czech-Slovak Ball yesterday, but we were so tired and we had a very chilled Sunday, so I didn’t even want to open my laptop 😀 But we had the best Saturday night! You probably know I’m not a night owl and I’m usually dying during evening events because I want to go to bed at 9PM, but I danced through the night till 1AM, even with our little treasure inside my belly. I couldn’t do it any other way because there were so many amazing performances! I especially loved Emma Drobna and Tereza Maskova, they have incredible voices. We also enjoyed lots of great food, lovely company and the beauty of the Municipal House.. The only negative thing was that went by so fast 🙂 Thank you again for having us, thanks to Hermine Khalaf Pogosyan for my dress and Niky for my make-up.

23 comments

Reply

Šatičky jsou jako vždy nádherné a skvěle zvolené k tomu bříšku. No a makeup od Nikolky je taky bomba. Taky jsme byli o víkendu na plese a bylo to super ☺️Posledních pár let mám taky problém vydržet alespoň do půlnoci, ale tam jsme vydrželi do půl 3 jakoby nic ???

Reply

Moc děkuji <3

Reply

Na té poslední fotce jste jak nějaké celebritky, Haha:-D oběma vám to koc slušelo !:-)

Reply

Hehe, děkujeme 🙂 x

Reply

❤️❤️❤️ nádherné fotky!

Reply

❤️

Reply

Krásny pár ? veľmi vám to pristane ? . Šaty sú neskutočné krásne ? .

Reply

Pěkné fotečky, krásné šatičky ?? také mám problém vydržet už jsem unavená v 9 večer a včera po práci jsem byla unavená už dříve a to jsme koncili dříve.
Jen užívejte ??

Reply

Děkujeme 🙂 x

Reply

Moc vám to sluší Markétko!

Reply

Děkujeme 🙂 x

Reply

Dokonalé fotky, moc vám to oboum sluší! Jsi jako anděl! :))

Reply

Děkujeme ❤️

Reply

Společensky unavený znamená být opilý, což nepředpokládám, že jste byli. Taky jsem si ale dřív myslela, že to znamená být prostě unavený ze společenské události. 😀

Reply

Ahá 😀 To jsem nevěděla 🙂 x

Reply

Moc vám to slušelo! Jakmile jsem viděla tu společnou fotku, úplně jsem si představila, jak budete za několik let prohrabávat fotky, vyprávět si k nim příběhy a mimčo bude nadšený, že na tomhle plese bylo s vámi. Držím palce, ať vše dobře dopadne. ?

Reply

Moc děkujem ❤️

Reply

Ta druhá fotka, kde náš vidět snubní a zásnubní prstýnek spolu s bříškem ve mě vyvolává tak příjemný pocit. Těším se až na tom budu stejně.

Reply

❤️❤️

Reply

Vzpomínám jak jsme byli loni na plese, já jsem byla těhotná, ale ještě „v utajení“, neskutečně se mně chtělo celou dobu spát 😀 taky nejsem zrovna noční tvor, ale na začátku těhotenství ta únava byla extrémní… No, vydržela jsem 😀
A jinak na fotce focené z tvého pohledu se bříško už zdá velké 🙂 vypadá to už na pořádný kousek miminka! Skvělý záběr! Opatrujte se 🙂

Reply

Ty šaty jsou nádherné, dělají ti krásnou siluetu.

Reply

Děkuju, Jani, cítila jsem se v nich moc hezky <3

Reply

Jé, Luci, to tě obdivuju, v prvním trimestru bych na tom plese asi umřela ? Jsem ráda, že to takhle hezky vyšlo a mohla jsem si to užít bez toho, aniž by mi bylo zle nebo bych padala únavou 🙂 Jinak bříško mi narostlo už docela hodně, ale večer je vždycky 2x větší než ráno, navíc jsem se na plese fakt dobře najedla, tak to taky udělalo svoje, haha 🙂 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.