IMG_4501

Po koncertu Eda Sheerana jsme si užili ještě jeden den ve Vídni. Už jsme tam byli několikrát a stejně nás to tam pořád baví. Je to nádherné město, my jsme do Rakouska celkově prostě zamilovaní. I když bylo 35 stupňů, nemohli jsme odolat celodennímu procházení po památkách – každou chvíli jsme si ale museli dělat přestávky ve stínu nebo v klimatizovaných obchodech, haha.


After Ed Sheeran's concert we had one more day in Vienna to explore. Even though we've been there a couple of times before, we still enjoyed strolling around the city so much. It's such a beautiful place, just like the whole Austria. It was 35 degrees though, but we couldn't resist to do some sightseeing – with a lot of breaks in the shadow or airconditioned shops haha.

IMG_4507 IMG_4515 IMG_4505 IMG_4519 copy

Můj lehký a vzdušný outfit (ne, že by to něčemu pomohlo, stejně jsem po pár minutách byla totálně zpocená :D) – top i kraťasy H&M, boty New Look. 


My light and comfy outfit (didn't help at all though, I was sweaty straight away :D) – top and shorts from H&M, shoes from New Look.

IMG_4506 IMG_4508 IMG_4521 IMG_4504

Na oběd jsme si zašli do restaurace Veggiezz, kde jsme byli den před tím na večeři a moc nám tam chutnalo. Já jsem neodolala burgeru, neměla jsem ho asi sto let (nemáte někdo tip na bezlepkový veganský burger v Praze?) a byl úplně neuvěřitelný. Bylo hrozně těžké si s jejich menu vůbec něco vybrat, nejradši bych ve Vídni byla celý týden, abych to mohla ochutnat úplně všechno! 


We had lunch at Veggiezz restaurant, we were there the day before as well and we loved the food. I had a burger, I haven't had one in ages (are there any places in Prague where I could get glutenfree vegan burger?) and it was delicious. It was so damn hard to decide from the menu, I would stay in Vienna for a week just to try everything in this restaurant!

IMG_4522 IMG_4523 IMG_4524 IMG_4527 IMG_4526 IMG_4529

K večeru jsme zase sedli do auta a vyrazili na jeden den do Brna, než jsme se přesunuli do Berlína, kde jsme právě teď. Při cestování je pro mě vždycky těžší udržet blog a youtube aktuální, každý den se mi hromadí další a další fotky a videa a k počítači se pokaždé dostanu až večer, tak snad vám to nevadí takhle s malým zpožděním. Kdyžtak nezapomeňte sledovat Instagram stories, tam to dávám vždycky všechno hned! 🙂 Dobrou noc <3


In the evening we jumped in the car and went to Brno for one day before we went to Berlin where we're right now. It's hard to keep the blog and youtube up-to-date while traveling, I shoot more and more photos and videos everyday and I don't have a lot of time to just sit with my laptop so I hope you don't mind it's a bit delayed. Don't forget to follow my Instagram stories if you want to see what we're doing! 🙂 Good night <3

14 comments

Reply

Umírám z těch fotek. Jsou tak krásné! 🙂

Reply

Děkuju moc 🙂

Reply

Taaaaak boží fotky! Užívejte <3

Reply

Děkujem <3

Reply

krásné fotky! 🙂 já zatím byla ve Vídni vždycky jen o Vánocích, ale i v létě vypadá Vídeň (alespoň z tvých fotek) opravdu nádherně :)) 

Reply

Děkuji 🙂 Vídeň je krásná vždycky! <3

Reply

Pani, krasny fotky! Veggiezz zboznuju, hlavne ty wrapy tam mam uplne nejradeji!!! <3 Doufam, ze sis to u nas uzila a preji jeste hezkej cas v Berline. 🙂

Reply

Tyjoo, kdyby měli wrapy bez lepku, dala bych si hned! xx

Reply

Marketko muzu se zeptat ohledne tech sandalek z New Looku? Ted jsem na ne koukala na asosu a chtela jsem se zeptat, jestli ti velikostne sedi dobre? Jestli napr. neni potreba poridit o cislo mensi 🙂 moc dekuji za odpoved! 

Reply

Mně sedí velikostně dobře 🙂 xx

Reply

Dobry den, chtela bych se zeptat na ten top z H&M. Strasne se mi libi, rada bych so ho koupila, ale nevim, co nosit pod nej.. Spodni pradlo je vsude videt a bez spodniho pradla je vsechno videt.. Nejaky dobry tip? Dekuji

Reply

Tělová podprsenka bez ramínek! 🙂 

Reply

Markétko, to jsou boží fotky <3 Já mám na Vídeň hrozně špatné vzpomínky a byla jsem tam jen právě jednou jedinkrát, takže bych tam moc ráda vyrazila znovu a přepsala historii, abych mohla na Vídeň myslet jen pozitivně 😀 A jestli narazíš na vegan bezlepkový burger v Praze, tak mi dej vědět!!! Přijde mi, že je občas celkově docela problém, když chce jíst člověk vegan a zároveň i bezlepkově viď?

Reply

Děkuju <3 Jej, tak to se tam určitě vrať a užij si novou zkušenost, určitě to bude boží, Vídeň je fakt nádherná 🙂 A jo, když jím mimo domov, tak tyhle "klasický" jídla je hodně těžký sehnat bezlepkový a veganský, třeba na ten burger jsem tady zatím fakt nenarazila 🙁 Třeba v Římě jsem si dala i pizzu! Jinak ale jím v restauracích bez problémů, všude mají rýži, brambory, saláty, quinou.. vždycky jdu po potravinách přirozeně bez lepku 🙂 xx 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.