IMG_3611

Krásný pátek! Zase po sto letech, já vím. Ale už jenom tři týdny a bude po všem 🙂 Dnes mám pro vás pár fotek ze včerejška. Měla jsem hodně douhý, zato celkem produktivní den. Hned brzo ráno jsem jela do Prahy, vyřídila nějaké pracovní a školní záležitosti, a potom jsme se s Anetkou vydaly na Střelecký ostrov do Coco Vanu. Když někdy budete okolo, určitě si tam zajděte, je to boží! 


Happy Friday! It's been a while, I know. But only three weeks left and it's over 🙂 I have some photos from yesterday for you, I had a long but productive day. I went to Prague early in the morning, ran some work and school errands, then I met up with Anet and we went to this cute little café called Coco Van. If you ever find yourself in the neighbourhood, you have to check it out, it's awesome!

IMG_3601 IMG_3602

Moje kráska <3


Beauty <3

IMG_3604

Nejenom prostředí, ale i kafe je tam skvělý! 


They have a great coffee as well!

IMG_3616 IMG_3617

Potom jsem vyrazila do krásného hotelu Mandarin Oriental na akci e-shopu Tamsin. Byl to takový čajový dýchánek, kde nám představili aktuální módní trendy, ale i něco málo z čajové etikety. 


Then I went to the beautiful Mandarin Oriental hotel for an event hosted by Tamsin. It was a little tea party where they showed us some fashion trends, but we also talked a little bit about the tea ethics.

IMG_3618 IMG_3620 IMG_3622 IMG_3624

Celé odpoledne bylo doladěné do posledního detailu, a i když na akce pro blogerky moc často nechodím, jsem ráda, že zrovna tuhle jsem si nenechala ujít. Večer jsem se z Prahy vydala rovnou k rodičům a čeká mě dost zajímavý víkend. Uhádnete, co budu dělat? xx


The whole afternoon was perfect so even though I usually don't attend events for bloggers very often, I'm happy I didn't miss this one. In the evening I went straight to my parent's house and I have an exciting weekend ahead of me. Can you guess what I'm gonna do? xx

7 comments

Reply

Rozlučka se svobodou ❤❤ ?

Reply

nádherné fotky! muselo to být super 🙂 taky mě napadla rozlučka se svobodou 😀 🙂  

Reply

Coco van jsem vyzkoušela na výstavě Leny Brauner a kafe mají vážně výborné! ❤️

Reply

Já myslím že to bude rozlučka se s vobodou ???

jinak skvělí článek ❤️❤️

Reply

Máte pravdu, holky! Byla to rozlučka ☺️❤️

Reply

To jsou tak krasny fotky! Ten coco van vypada uzasne. 🙂

Sandra 

Reply

Je to skvělý! 🙂 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.