IMG_1492 IMG_1488

Moje dvě nové krásky <3 Tyhle dvě kabelky jsem měla na wishlistu už hrozně dlouhou dobu, a tak nějak se to sešlo, že se mi v šatníku objevily obě dvě najednou.


My new beauties <3 I had these two bags on my wishlist for such a long time, and suddenly they both appeared in my closet in the same time.

IMG_1483 IMG_1485

První z nich je Rebecca Minkoff Chevron Quilted Small Love Crossbody v barvě Taupe. Dostala jsem jí pod stromeček, ale vybrala jsem si jí sama. Podle obrázku na stránce jsem si sice myslela, že bude taková nude a nakonec je spíš do šeda, ale i tak se mi moc líbí a bude se hodit ke všemu.


The first one is Rebecca Minkoff Chevron Quilted Small Love Crossbody in the color Taupe. I got it for Christmas, but I chose it myself. I thought it would be more of a nude color, but it's pretty much grey, but I love it anyways and it's gonna look great with everything.

IMG_1481 IMG_1480

Na červenou Furla Metropolis Mini Crossbody mám zálusk už snad přes rok a úplnou náhodou jsem jí v úterý našla ve slevě a ještě jsem uplatnila poukázku, kterou jsem měla, takže mě stála půlku a mám z ní hroznou radost, je nádherná. Baví mě jednoduché outfity v neutrálních barvách, které červená kabelka úplně rozzáří. Tak co na ně říkáte? A jaké kabelky máte na wishlistu vy?


I've been dreaming of red Furla Metropolis Mini Crossbody bag for over a year and on Tuesday I found it randomly on sale and I had a voucher as well, so it cost half of the price and I'm super happy with it, it's beautiful. I love simple outfits with neutral colors with a pop of red color on the handbag. So what do you think? And what handbags are on your wishlist? 

5 comments

Reply

Jejo pekné kabelky 🙂 Ja som si Furlu zadovážila pred rokom, potom aj DKNY a predvčerom Gucci. No a Furlu zbožňujem 🙂

http://www.sinnamona.blogspot.com

Reply

Děkuji 🙂 Tyjo já tu klasickou Gucci taky chtěla, ale má jí teď už tolik lidí, že mě to přešlo 😀 Ale je nádherná, to jo! 🙂 xx

Reply

Paaaani, me se hlavne libi ta furla!!! <3 Ja si strasne preju chloe faye. ;D

Reply

Ahojky, ta furla je Vermiglio nebo Ruby (myslím barva). Moc diky.

Hezký den.

Reply

Myslím, že spíš Ruby, ale na 100% si jistá nejsem 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.