Hello babes! It's time for another sneak peek into my phone. I went through some of my latest photos from my days and here they are! 
// Ahoj všichni! Je čas na další sneak peek do mého telefonu. Prošla jsem pár posledních fotek z mých dní, tady je máte!

There's a new café in Pilsen and I fell in love with it even before I went there when I saw them on Facebook. This place is amazing, it's exactly what I've been missing here. Delicious café, smoothie bowls.. and it's super pretty! I want to live there haha!
// V Plzni otevřeli novou kavárnu The Fresh Bar a zamilovala jsem se do ní hned, jak jsem je našla na Facebooku. Je to tam úžasné, přesně něco takového tady chybělo. Výborná káva, neskutečné smoothie bowls.. A je to tam krásné! Chci tam se tam nastěhovat, haha! 

How beautiful are these fall colors? I made this photo when I was on a walk with my gorgeous niece, we went to a playground and I also bought some sweets for her because I'm the best aunt.
// Není ten podzim překrásný? Tuhle fotku jsem udělala na procházce s mojí rozkošnou neteří, šly jsme na hřiště a taky jsem jí jako hodná teta koupila nějaké sladkosti.

Gabi <3 It was lovely to hang out with her I'm happy she had a great time here! 
// Gabi <3 Bylo boží jí tady mít a mám radost, že se jí v Plzni líbilo stejně jako mně! 

This coat is my favorite! The left photo is when I tried it on (and sent the photo to my friends so that they could tell me I needed it) and the second is when I wore it last week. You can find the outfit down below!
// Tenhle kabát miluju! První fotka je ze dne, kdy jsem si ho v Zaře zkoušela (a posílala fotku kamarádkám, aby mi potvrdily, že ho fakt nutně potřebuju) a druhá je z minulého týdne, lepší fotky outfitu najdete dole!

Coffee time! I'm trying my best not to drink coffee every day but sometimes it's pretty hard to be honest.. I just love the smell! And the taste.. and everything about it 😀 // On the way home <3
// Čas na kávu! Snažím se ze všech sil, abych kafe nepila každý den, ale občas je to docela těžké.. Miluju tu vůni! A tu chuť.. a všechno kolem 😀 // Na cestě domů <3

Thursday afternoon with Teri! We talked about our Berlin trip and the wedding of course. It's the topic number one when I meet up with my friends hehe <3 // I went to Nanu Nana the other day and they already have Christmas decorations.. And because we'll be away before Christmas, I think it's time to start decorating the apartment so that we could enjoy the atmosphere. 
// Čtvrteční odpoledne s Terezkou! Řešily jsme náš výlet do Berlína a samozřejmě svatbu. To je téma číslo jedna, kdykoli se sejdu s jakoukoli kamarádkou, hehe <3 // Před pár dny jsem zašla do Nanu Nana, kde už mají spoustu vánočních dekorací.. A protože budeme před Vánoci pryč, myslím, že už můžu začít s vánoční výzdobou, ať si tu atmosféru taky trochu užijeme.

6 comments

Reply

Juuu boží fotky♥ A ještě jednou děkuju za tu nejlepší společnost v Plzni!!!! ….mimochodem..nutně potřebuju jít do NanuNana 😀

Reply

Já děkuju, zlato :* Nejlepšíí, viď? 😀

Reply

Markétko, nemáš nějaký tipy, jak se naučit nakupovat? Nakupování bytostně nesnáším, v nákupním centru vydržím max. 2 hodiny a to odcházím fakt s depresí – kamarádky by mohly vyprávět 😀 nikdy nevím, co si mám koupit, mám pocit, že ve všem vypadám jak prase. Absolutně to neumím kombinovat, přemýšlet nad tím. Často se mi pak stane, že si koupím úplny blbosti, který už pak ani nenosím. Jsem přesně ten typ člověka, co to prostě neumí. Navíc nejsem úplně hubená, mám větší zadek, takže mi toho fakt moc nesluší. Hrozně se mi teď líbí ty obří svetry, ale to si prostě nemůžu dovolit, tím jak mám velkej zadek a stehna + jsem malá, tak fakt vypadám, jak hroch 😀 vždycky úplně obdivuju ty tvoje outfity. Přitom jsou jednoduchý, ale já to prostě takhle neumím. Ono se to zdá jako hloupost, ale je to fakt nepříjemný, když máš pořád pocit, že ti to prostě nesluší, máš na sobě pořád to stejný dokola. Nevím. Jen jsem se chtěla zeptat, jak to děláš? To je totiž podle mě hrozná věda 😀

Reply

Já taky nesnáším nakupování! Dřív jsem mohla trávit v obchoďáku hodiny, teď tam jsem dvacet minut, během zkoušení se unavím jak při cvičení a vždycky chci bejt co nejdřív venku 😀 Každopádně mě baví mít nový hezký oblečení, no, tak to musím vydržet :D. Pár tipů bych asi měla – vždycky si nejdřív kup basic kousky. Já mám teď pravidlo, že jakmile si jdu něco koupit do Zary, přiberu k tomu jeden basic kousek, abych si postupně vytvořila hezkej základ šatníku (černá/bílá trička s krátkým/dlouhým rukávem ap.). Potom se všechno hrozně snadno kombinuje, navíc já mám jednoduché outfity stejně nejradši. Vždycky, když nakupuju, snažím se v hlavě vytvořit si pár outfitů – když tě nenapadne víc než jeden, ten kousek nekupuj. Pro mě je hrozně důležitá inspirace – na Pinterestu/Instagramu si ukládám outfity, které bych chtěla "přetvořit", potom mi to při nakupování hrozně pomáhá, protože více méně vím, pro co jdu 🙂 Poslední dobou jsem si vždycky jistá, že to, co si kupuju, maximálně využiju, kdybych ten pocit neměla, tak si dám pár dní na rozmyšlenou a kdyžtak se pro ten kousek vrátím později (ale bohužel často příjdu pozdě a už ho nemají, někdy třeba jenom po týdnu:/) .. Snad ti něco z toho pomůže <3

Reply

Mmmmmh, tolik kafe, uplne si mi na nej udelala chut! Hned zitra si musim nejaky udelat, hehe. Skvely fotky, doufam ze sis to poradne uzila!

xxx, Sandra

Reply

Já to kafe musim začít omezovat, než si vytvořim závislost 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.