IMG_5539

Hello babes! I just want to write a quick update since I haven't posted anything for a few days. I'm sorry by the way! But I have a lot of things going on and today I was singing at a wedding all day so I just didn't have a chance to sit with my laptop. I had a good day today, I wasn't sure about the wedding at first, but now I'm happy I stepped out of my comfort zone and did it. It was nice to sing all day long, it's been a while since I did this. Anyways, I hope you're doing well. Stop by tommorrow morning, I will give you a super yummy breakfast recipe <3 Night babes!


Ahoj všichni! Chci napsat jenom rychlý update, protože tu za posledních pár dní nic nepřibylo. Omlouvám se za to, ale bylo toho teď nějak hodně a dneska jsem zpívala na svatbě, takže jsem neměla vůbec čas si sednout k počítači. Jinak jsem měla fajn den, nejdřív jsem teda trochu litovala, že jsem na to kývla, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem vystoupila ze svojí komfortní zóny. Bylo super po dlouhé době strávit celý den zpíváním. Jinak doufám, že se všichni máte moc krásně. Zastavte se na blogu zítra ráno, dám vám recept na super snídani <3 Dobrou noc, pusu! 

One comment

Reply

Pani, klobouk dolu a muzes na sebe byt hrda, vzdycky je dobry vystoupit ze sve bubliny a dat se do vecich, pred kteryma mame alespon trochu strach…

Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.