IMG_8506 IMG_8520 IMG_8515 krumlov IMG_8537 IMG_8542 IMG_8497

As I promised, here are some photos from our day. It was such a lovely trip, Český Krumlov is wonderful. I've been there only once before and it was during Christmas, so it was cool to see the city in the summer time as well. We had lunch at Laibon, and even though I've read so many good reviews on this restaurant, both of us had the worst meals we ever had in a restaurant (and we're not picky at all!) so I deffinitely don't recommend this place. That's why we decided to go to České Budějovice for some raw cakes and coffee to fix our taste haha. Talk to you tommorrow babes, hugs!


Jak jsem slíbila, tady máte fotky z našeho dne. Byl to krásný výlet, Český Krumlov je neskutečný. Byla jsem tam předtím jen jednou, o Vánocích, takže bylo zajímavé zažít to tam i uprostřed léta. Na oběd jsme šli do Laibon, a i když jsem na tuhle restauraci četla několik skvělých recenzí, oba jsme měli to nejhorší jídlo, co jsme kdy v restauraci měli (a to nejsme vůbec vybíraví!), takže rozhodně nedoporučuju. Proto jsme se rozhodli jet potom ještě do Budějovic, abychom si spravili chuť raw dortíkama a kávou haha. Ozvu se vám zase zítra, pusu! 

6 comments

Reply

Žltá ti veľmi pristane a teda aspoň ste si dali koláčik, ked sa uz jedlo nepodarilo 🙂

 

http://www.sinnamona.blogspot.com

Reply

Děkuji 🙂 Joo 😀

Reply

Krasny fotky, v Krumlove jsem teda jeste nebyla, ale vypada to tam uplne prekrasne!!!! <3 Moc ti to slusi. 😉 

Reply

Krumlov je fakt must-visit město v ČR! 🙂 Děkujuu!

Reply

Krásné fotky! Český Krumlov je prostě kouzelný! A sdílím tvůj názor na Laibon, vždycky mám radost, když někde při výletování objevím vegetariánskou restauraci, ale tato byla vážně zklamáním.

Reply

Děkuji <3 Viď! To jsem ráda, že mi to potvrdil někdo další 😀 Bohužel se v Krumlově jinde člověk skoro nenají (bez masa) 🙁 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.