img_0884bw-kopie img_0891bw-kopie

Yesterday's outfit! More photos coming up later <3

Good morning! Can you believe it's the end of December already? It feels so unreal that we're gonna celebrate New Year's Eve tommorrow. We have to buy some food for the party today, I think the shops are gonna be super crowdy. Ugh! Beside that I'm gonna workout and do some work. I also want to finish a blog post that I'm gonna share tommorrow, it's some kind of a tag that I found so I hope you'll like it. What are you guys doing today? 

//

Dobré ráno! Chápete, že už je konec prosince? Připadá mi úplně neuvěřitelné, že zítra budeme slavit Nový rok. Dnes musíme nakoupit nějaké jídlo na zítřejší večírek, všude asi bude spousta lidí. Achjo. Jinak mám v plánu cvičení a trochu práce. Taky chci dokončit článek, který chci přidat zítra, je to takový tag, který jsem našla, snad se vám bude líbit. Co dnes děláte vy? 

4 comments

Reply

Tiež sa mi zdá, že ten čas strašne rýchlo uteká, neverím, že už prešiel rok 🙂 Tiež mám dnes v pláne cvičenie, trochu práce a učenie. A prajem krásne prežitie sviatkov a krásny Nový rok. <3 xx

<a href="http://liveinfoxworld.blogspot.com/">Simona |   LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM </a>

Reply

Moc děkuji, krásný nový rok i tobě <3

Reply

Wow, jsi strašně krásná! 🙂 Taky mi připadá neuvěřitelné, že už bude Nový rok..

Reply

Děkuju <3 Hrozně to utíká 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.