img_8414-kopie

Hello guys, happy Monday! Today I'm gonna share my top five tips on how to stay positive in everyday life. We all have these shitty days when we feel terrible and let me tell you, it's completely fine, we're just humans. I think it's even worse when you're a woman and your hormones are messing with your mood. Haha yes, I know what I'm talking about. But sometimes I try my best to fight against my bad mood and trust me, it's possible to have a good day, even after a terrible morning. 

1. Set up your mind. It's up to you if you want to continue having a bad mood or not. Find some good music, watch an inspirational video, read a nice book.  When you have a long day ahead of you, get up a little bit earlier, do some yoga and spend some time with positive thinking. It works like magic. 

2. Do the first step. For me it looks like this – I'm lying in bed in my pyjamas and I'm mad at myself that I haven't done anything, that I don't have any nice photos for the blog, that I haven't worked out for a week, whatever. And then it all depends on this little moment, when I say to myself HEY, start doing something right now! Sometimes it's hard to push myself, but it's the key thing.

3. Make a to do list. Plan your days, weeks, months. Have a schedule and build up some routines. 

4. Make up, hair and outfit. I know it may sound superficial, but I feel SO much better when I know I look good. I'm more confident and we all know that confidence is the most importatn thing. I hate these days when I don't have time in the morning so I put on an outfit that I don't like and don't feel comfortable during the whole day. Can you relate? 

5. Work on yourself. Is there something you want to achieve? It can be anything from working out to being an enterpreneur. The feeling when you did something productive is priceless. Do something small every single day that will get you closer to your dreams.

So these are my best advices for you guys, I hope you enjoyed this post. If you want me to make more of these, leave me a comment! 🙂 I hope you've had a lovely Monday. Hugs! 

img_8412-kopie

// Ahoj všichni, krásné pondělí. Dnes vám chci prozradit svých pět tipů na to, jak být pozitivní v každodenním životě. Všichni máme takové ty dny, kdy se nám nic nedaří a všechno nás štve. Nebojte se, je to naprosto normální, jsme jenom lidé. Myslím, že pro nás ženy je to ještě těžší, když si naše hormony hrají s naší náladou jak se jim zachce. Haha, ano, vím moc dobře, o čem mluvím. Někdy je ale fajn nenechat tu špatnou náladu zvítěžit a věřte mi, že můžete mít úžasný den i přesto, že začal hrozně. 

1. Nastavte svou mysl. Je to jen na vás, jestli ve špatném dni chcete pokračovat nebo ne. Najděte si příjemnou hudbu, pusťte si motivační video, přečtěte si zajímavou knížku. Pokud před sebou máte dlouhý den, vstaňte o trochu dřív, zacvičte si jógu a věnujte nějaký čas pozitivnímu myšlení. Funguje to jako mávnutí kouzelnou hůlkou. 

2. Udělejte první krok. U mě to vypadá zhruba následovně – ležím v posteli v pyžamu a jsem na sebe naštvaná, že jsem za celý den nic neudělala, že nemám žádné hezké fotky na blog, že jsem už týden necvičila, cokoli. A potom to všechno závisí na tom jediném momentu, kdy si řeku HEJ, začni hned teď něco dělat. Někdy je opravdu těžké se donutit, ale je to ten nejdůležitější krok.

3. Napište si to-do list. Plánujte si svoje dny, týdny, měsíce. Mějte rozvrh a vytvořte si nějaké rutiny.

4. Make up, vlasy a outfit. Může to znít povrchně, ale vždycky se cítím mnohem líp, když vím, že mi to sluší. Víc si věřím a všichni jistě dobře víme, že sebevědomí je základ. Nesnáším ty dny, kdy ráno nic nestíhám, rychle si obléknu outfit, který se mi vlastně ani nelíbí a celý den se cítím nesvá. Míváte takové dny?

5. Pracujte na sobě. Je něco, čeho chcete dosáhnout? Může to být cokoli od cvičení až po podnikání. Ten pocit, kdy víte, že jste udělali něco produktivního, je k nezaplacení. Každý den udělejte alespoň jednu malou věc, díky které budete zase o krok blíž ke splnění vašich snů.

To byly moje rady pro vás, doufám, že se vám tenhle článek líbil, i když je trochu jiný, než co obvykle přidávám. Pokud chcete, abych podobných článků dělala víc, napište mi to do komentářů 🙂 Doufám, že jste si užili krásné pondělí. Pusu!

2 comments

Reply

Great tips! Thanks for sharing!

http://chicglamstyle.com

Reply

<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.